Da Burningneedle


Leon HuitingGevestigd in Almere stad ( muziekwijk )  is deze shop al jaren een begrip als het gaat om kwaliteit in Flevoland en ver daar buiten. De shop gerund door Leon ook wel bekend als Tattoo Leon is trots op zijn shop, iets wat je direct merkt wanneer je de drempel overgaat. De vriendelijkheid waarmee je wordt ontvangen en de humor die de hele dag aanwezig is zorgt ervoor dat je op je gemak bent wanneer je kiest voor een levenslang kunstwerk op je lichaam.

De artiesten die hier werken leveren het allerbeste werk en hoogste kwaliteit als je ze hun gang laat gaan in hun creativiteit. Deze shop zul je zeker moeten bezoeken wanneer je een ware tattoo liefhebber bent. 

En om deze creativiteit te kunnen behouden, is er genoeg humor in de shop, om het nare gevoel van het tattooƫren snel te doen vergeten!


 

Afspraak maken!!!!!


Afspraak maken gaat altijd door middel van een aanbetaling, deze moet worden voldaan als er een datum in de agenda gezet wordt. Deze bedraagt altijd de helft van het totaal bedrag. Afzeggen van een afspraak dient altijd 48 uur van tevoren doorgegeven worden, anders vervalt de aanbetaling!

Aanbetalingen worden nooit terug gegeven! Er kan niet in de zaak gepind worden.

Ook geven we GEEN !! prijsopgaven via Mail/ Tel/ Facebook. Enz 
Altijd langs de shop komen voor meer informatie